0113 612 892 Zandkreekstraat 33, 4456 AL Lewedorp

Arrangement

Bij Dorpshuis de Zandlôôper kunt u verschillende arrangementen bestellen voor zowel kleine als grote groepen mensen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een prijs voor u opmaken of u kunt kiezen uit één van de hieronder door ons samengestelde arrangementen.

Buffet & Diner Arrangementen

Wilt u met een kleine of grote groep mensen genieten van een uitgebreid buffet of diner? Kom dan zeker eens langs bij Dorpshuis de Zandlôôper. Wij hebben voor u meer van voldoende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreid warm en koud buffet, wat naar wens ook aan te vullen is met extra gerechten. Onze buffetten serveren wij al bij groepen vanaf 15 personen!

 

Lunch Arrangementen

Bij Dorpshuis de Zandlôôper kunt u verschillende lunch arrangementen afnemen. Het voordeel voor u is daarbij dat u een vast bedrag per persoon betaald voor het eten en dat daarbij ook nog eens verschillende dranken inbegrepen zijn. Als u klikt op de onderstaande knop kunt u direct onze verschillende lunch arrangementen bekijken zodat u vooraf al weet wat u bij een lunchbuffet kunt verwachten.

 

High Tea Arrangementen

Wilt u gezellig met een kleine of grote groep mensen genieten van een High Tea? Bij Dorpshuis de Zandlôôper bieden wij u een uitgebreid aanbod aan High Tea arrangementen die u naar eigen keuze kunt bestellen. Ook is het bij ons mogelijk om op basis van uw eigen wensen een High Tea samen te stellen. Meer informatie over de High Tea arrangementen en mogelijkheden vindt u uiteraard terug door op onderstaande knop te klikken.

 

BBQ Arrangementen

Op zoek naar ruimte om een grote BBQ te organiseren in Lewedorp? Zoek niet verder, maar neem contact op met Dorpshuis de Zandlôôper. Wij hebben verschillende arrangementen voor u beschikbaar die u kunt bestellen. Bovendien bieden wij ook maatwerk arrangementen. Wilt u een BBQ geheel naar eigen wens organiseren? ook dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Bij Dorpshuis de Zandlôôper is alles bespreekbaar!